Δεν θα έχει μόνο ο ΑΟΧ απουσίες για το Κυριακάτικο ματς με τη Παναχαϊκή. Και η ομάδα της Πάτρας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τα οποία δεν αφήνουν περιθώρια επιλογών, στο τεχνικό επιτελείο.

Ο Ντίνος Φούφουλας δεν θα αγωνιστεί, αφού θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής που χρωστάει από την προηγούμενη ομάδα του την Ηλιούπολη, ενώ ο Ντίνας επίσης εκτός πλάνων, λόγω τιμωρίας (θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της ποινής του).

Στο κομμάτι των τραυματιών, ο Πάγκαλος υπέστη στην χθεσινή προπόνηση ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα. Ωστόσο, θα δοκιμάσει αύριο να μπει στο πρόγραμμα. Πιθανώς, το τεχνικό επιτελείο θα τον περιμένει ως την τελευταία στιγμή.

Ο Ιωάννου αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν συμμετείχε ούτε σήμερα, οπότε τίθεται οff, ο Κοκλιώτης έτρεξε αρχικά και αργότερα μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα (δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα), ενώ αντίθετα κανονικά συμμετείχαν οι Χάχαλης, Κύργιος και Κοιλιάρας.

Οι «κοκκινόμαυροι» πάντως γνωρίζουν ότι ο αγώνας είναι ιδιαιτέρως κρίσιμος και η λέξη «ΓΚΕΛΑ» απαγορεύεται ξανά στην Πάτρα, αν θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη της ανόδου.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και η αντίδραση του κόσμου της ομάδας, μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Οι παίκτες πάντως ζητούν την στήριξη των φιλάθλων και θέλουν την Κυριακή να αφήσουν πίσω τους ότι έγινε και να επικεντρωθούν στο αγωνιστικό μέρος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook