Τα πήρε όλα πάνω του ο Βούλγαρος: “Η Ν… δεν είχε καμία σχέση με τo φόνο”

Τελευταία ενημέρωση: 15.59

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 37χρονος Βούλγαρος που “εκτέλεσε” τον καρδιολόγο στη Σητεία καθώς και η ερωμένη του και σύζυγος του θύματος. Το ζευγάρι μετά την απολογία του στον ανακριτή πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Ο Βούλγαρος αστυνομικός, πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Νεάπολης λίγο μετά τις 11:30. προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Λασιθίου.

Ο εραστής της συζύγου του άτυχου καρδιολόγου, μπήκε στο γραφείο του ανακριτή συνοδευόμενος από τον δικηγόρο κ. Γάννη Μανδελένη που όρισε το δικατήριο και σύμφωνα με πληροφορίες πήρε πάνω του την δολοφονία του άτυχου γιατρού.

“Η Ν.. δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία”, φέρεται να υποστήριξε ο Βούλγαρος ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος σύμφωνα με τον δικηγόρο του παραδέχτηκε πως διατηρούσε ερωτική σχέση με τη σύζυγο του γιατρού τον τελευταίο ενάμιση περίπου χρόνο.

Όπως ανέφερε ο κ. Μανδελένης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο 37χρονος κατηγορούενος σε άλλο σημείο της απολογίας του ισχυρίστηκε πως είχε δεχτεί απειλιτικό μήνυμα από τον γιατρό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο μένει να βρεθεί από την έρευνα, και άφησε να εννοηθεί πως φοβόταν όχι μόνο για τη ζωή του αλλά και για τον ανήλικο γιό του στη Βουλγαρία.

Αμέσως μετά την απολογία του 37χρονου, η επίσης Βουλγάρα σύζυγος του γιατρού, η οποία κρατείτο στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, έφτασε στο γραφείο του ανακριτή Λασιθίοτ προκειμένου να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του άτυχου καρδιολόγου, σχέδιο το οποίο εκτέλεσαν την ήμέρα των γενεθλίων του.

Το άγριο φονικό σημειώθηκε στις 8:30 το πρωί του Σαββάτου στα Πιλαλήματα Σητείας, στην επαρχιακή οδό Ιεράπετρας-Σητείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook