Λακωνία – Μεσσηνία και Κρήτη «διασταυρώνουν» τα….. λιόκλαδα στα ξεκαρδιστικά Oil Olive Battles

Ποια περιοχή της Ελλάδας παράγει το καλύτερο ελαιόλαδο; Την απάντηση καλούνται να δώσουν οι ίδιοι οι παραγωγοί μέσα από ξεκαρδιστικά βίντεο στο πλαίσιο των Oil Olive Battles στο Foodz.gr

Προς το παρόν τρεις περιοχές, Λακωνία, Μεσσηνία και Κρήτη έχουν διασταυρώσει τα λιόκλαδά τους.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η εταιρεία foodstandard, η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών και συμβουλών στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα, δημιούργησε το foodz.gr. Το foodz.gr είναι μια μεγάλη κοινότητα ενημέρωσης, αλληλεπίδρασης και προβολής η οποία  δημιούργησε τα Olive Oil Battles: 

Ένας  Βρετανός δημοσιογράφος με αγγλικό χιούμορ και ελληνική επιμονή, ο Adam Smith, ταξιδεύει στην Ελλάδα για να κάνει ρεπορτάζ. Αναζητώντας αν υπάρχει αυτό το θρυλικό και πολυδιαφημισμένο «εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο» και ποιος παράγει το καλύτερο, προκαλεί τους ελαιοπαραγωγούς που του απαντούν .

 

Ο Γιώργος και ο Κώστας βγήκαν στην αντεπίθεση. Ποιος είπε ότι η Λακωνία δεν έχει το καλύτερο λάδι; Διαφωνεί κανείς; Η μάχη άναψε στα Olive Oil Battles και θα χυθεί… λάδι.

 

Σειρήνες πολέμου” ηχούν στη Μεσσηνία. Ο Φατούρος ετοιμάζεται για μια απάντηση “υπερπαραγωγή” στους Λάκωνες. Δε θα ναι το μόνο πράγμα, όμως, που του προκαλεί πονοκέφαλο. Εχει να λύσει ζητήματα “εν οίκω”. Τρέχει και δε φτάνει ο Καλαματιανός!

 

 Η Λακωνία μίλησε. Η Μεσσηνία μίλησε. Ήρθε η ώρα της Κρήτης. Θα καταφέρουν να μας πείσουν ότι έχουν το καλύτερο ελαιόλαδο; Θα χυθεί… λάδι!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook