Υπάρχουν κάποιες κοπέλες εκεί έξω που καταφέρνουν να βάζουν το foundation με έναν τρόπο που δεν ξεχωρίζει από το δέρμα τους.

Εμείς αυτές τις κοπέλες τις θαυμάζουμε, γι΄ αυτό σου έχουμε 6 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις και εσύ να εφαρμόζεις με τον καλύτερο τρόπο τη βάση σου.

Δημιούργησε τον καλύτερο καμβά

Το καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα είναι η βάση για να πετύχει το foundation. Ξεκίνησε με μια ενυδατική μάσκα και ένα λεμφικό μασάζ μια φορά την εβδομάδα. Makeup artists όπως η Nina Park, εφαρμόζουν ειδικές μάσκες για το δέρμα κάθε πελάτη. Τριαντάφυλλο για την καταπολέμηση της λιπαρότητας, αλόη για τη θεραπεία της ξηρότητας και πράσινο τσάι για την καταπολέμηση της φλεγμονής. Στη συνέχεια με ένα απαλό μασάζ πετυχαίνουν την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος.

Χρησιμοποίησε primer

Ένα ακόμη βασικό συστατικό για το σωστό makeup είναι το primer. Μπορεί η φιλοσοφία σου να είναι ότι όσο λιγότερο προϊόν χρησιμοποιείς, τόσο το καλύτερο, αλλά η σωστή εφαρμογή του σωστού, φυσικά, primer μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια του μακιγιάζ σου.

Ξεκίνα από το κέντρο

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς το foundation μόνο όπου αυτό χρειάζεται. Ξεκίνησε από το κέντρο του προσώπου, από το μήλα και με τις κατάλληλες κινήσεις κάνε το σωστό blend out στις άκρες. Για να διασφαλίσεις ότι το makeup σου θα φαίνεται όσο πιο φυσικό γίνεται αν έχεις φακίδες φρόντισε να φαίνονται.

Μη ζωγραφίζεις

Με όποιο τρόπο και αν εφαρμόζεις το foundation σου, καλό θα ήταν αυτό να γίνεται με απαλές κινήσεις. Έτσι θα αποφύγεις την βαριά όψη στο πρόσωπό σου.

Κάνε σωστό strobing

Για να έχεις περισσότερο βάθος στο αποτέλεσμα, φρόντισε να κάνεις το σωστό Strobing. Μια μικρή ποσότητα highlighter στα σωστά σημεία όπως τα μάγουλα, θα κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται πιο φυσικό. Αν θεωρείς τα highlighter σε μορφή πούδρας δε σου ταιριάζουν, τότε μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο υγρό.

Κλείσε το makeup με τον πιο σωστό τρόπο

Αν πιστεύεις ότι κάτι έχει πάει στραβά διόρθωσε το με ένα μαντηλάκι. Στη συνέχεια μπορείς να εφαρμόσεις μια διάφανη πούδρα για να αποφύγεις την περιττή γυαλάδα. Χρησιμοποίησε ένα πινέλο για να πετύχεις πιο φυσικό αποτέλεσμα.

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook