Ο 62χρονος Malcolm από το Μπέρμιγχαμ δεν μπόρεσε να αντέξει την γκρίνια της γυναίκας του και για 10 χρόνια είχε εξαφανιστεί μένοντας σε ένα δάσος.

Αυτή την στιγμή έχει επιστρέψει στην κοινωνία μένοντας σε ένα ίδρυμα για αστέγους και εξομολογήθηκε στην κάμερα τα όσα πέρασε και τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση να εξαφανιστεί.

Οπως είπε για 25 χρόνια ήταν ευτυχισμένος και δούλευε ως κηπουρός ζώντας μία πάρα πολύ καλή ζωή. Ολα αυτά μέχρι την στιγμή που αποφάσισε να παντρευτεί:«Δεν ήθελε να είμαι έξω από το σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα, γκρίνιαζε συνέχεια και με απομόνωσε από τα πάντα. Ετσι πήραν την απόφαση να φύω χωρίς να πω το παραμικρό».

Ο κηπουρός  έζησε στο δάσος κοντά σε Kingston για πέντε χρόνια και στην συνέχεια σε έναν κήπο κοντά σε ένα κοινοτικό κέντρο για τους ηλικιωμένους.

Τώρα πλέον δηλώνει  χαρούμενος για το νέο του σπίτι και πήρε πρόσφατα σε επαφή με την αδελφή του, που νόμισε ότι ήταν νεκρός: «Έχω ένα υπέροχο δωμάτιο, είμαι σε θέση να εργαστώ και να επιστρέψω στην ζωή».

Η σύζυγός του, που δεν κατονομάστηκε  δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής ανέφερε η Yahoo.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook