Γνωστοί Χανιώτες καλλιτέχνες και εκπρόσωποι από μέσα ενημέρωσης “πάλεψαν”… με τον απόλυτο «στίβο μάχης» στον χώρο του Aptera Beach Resort!

Πολύ….ιδρώτα έχυσαν γνωστοί Χανιώτες οι οποίοι ξεκίνησαν τους αγώνες survivor game καθώς ήταν και οι πρώτοι που κλήθηκαν να δοκιμαστούν στον στίβο μάχης ο οποίος έχει δημιουργηθεί στον περιφραγμένο χώρο του Aptera Beach Resort.

Πάζλ, στόχος με επιλογή σφεντόνας ή μπαλάκι, δοκός ισορροπίας, έρπινγκ 4 μέτρα αλλά και πιο εξεζητημένα όπως κρίκοι , εμπόδια, Πύργος βάρους, κρατούν την αδρεναλίνη ψηλά στους συμμετέχοντες. Σύνολο 12 δοκιμασίες σε 330 μέτρα στίβο μάχης.

Τα αγωνίσματα ήταν αρκετά απαιτητικά με αποτέλεσμα να μην λείψουν τα πειράγματα και το χιούμορ από τους θεατές και τους φίλους που παρακολουθούσαν την προσπάθεια των γνωστών Χανιωτών. Μάλιστα και οι ίδιοι φρόντισαν την ώρα του στίβου να διακωμωδήσουν τον εαυτό τους. Εξάλλου η δική τους συμμετοχή ήταν συμβολική και για καλό σκοπό, την ενίσχυση του Κυττάρου Χαλέπας, ενώ μέρος των εσόδων όλης της διοργάνωσης θα διατεθεί στον σύλλογο “Ορίζοντας”.

Ωστόσο, όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για τη διεκδίκηση των επάθλων, πήραν σήμερα μια γεύση από τον στίβο μάχης και τη δυσκολία που αυτός έχει. Το αγώνισμα είναι ατομικό και κάθε αθλητής τρέχει μόνος ενάντια στο χρονόμετρο Οι καλύτεροι χρόνοι των 4 ημερών που θα διαρκέσουν οι αγώνες, μπαίνουν στην λίστα με τα δώρα.

Τη δική του ξεχωριστή πινελιά έδωσε ο γνωστός παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης ο οποίος παρουσίαζε τον αγώνα.

Ο δημοσιογράφος του Flashnews.gr Μιχάλης Γιακούμακης

 

Ο αθλητικογράφος στη Νέα Τηλεόραση και ραδιοφωνικός παραγωγός του Sport Fm Κώστας Νίτσε

 

Ο Αντώνης Αναστασάκης εκδότης “Τα Σεληνιώτικα Nεα” και eparxies.gr 

Ο τραγουδοποιός Μάνος Μαλαξιανάκης 

 

Ο μουσικός Σταύρος Λαμπρόπουλος

 

O Νίκος Μοτάκης DJ και ηθοποιός

 

Η τραγουδίστρια Δήμητρα Κιάσσου

 

O DJ και εκδότης της Chillin Free Press Αντρέας Γαρυφαλής (Andreasondecks)

 

Ο τραγουδιστής  Βαλεντίνος Μαρσελάκης

 

H ραδιοφωνική παραγωγός του Sport Fm και παρουσιάστρια στην Νέα Τηλεόραση Χρύσα Ζερβού

 

 

 

 

 

 

Για όσους θέλουν απλά να παρακολουθήσουν σαν θεατές αντί εισιτηρίου  θα γίνεται στην είσοδο συλλογή ξηρών  τροφίμων για το Κύτταρο Χαλέπας (ρυζι,μακαρόνια κλπ).

Τμήμα των εσόδων από τις συμμετοχές, θα διατεθεί στον σύλλογο «Ορίζοντας»

Πληροφορίες στο 6908610450 – Επίσημο site www.survivorgame.gr

Χορηγός επικοινωνίας είναι το Flashnews.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook