Από έναν τυπικό έλεγχο σε αυτοκίνητο, εξιχνιάστηκαν, οχτώ υποθέσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής, που διαπράχθηκαν, στο  Ηράκλειο 

Συνελήφθη, την Παρασκευή, μεταμεσονύκτιες ώρες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 50χρονος κατηγορούμενος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε καταστήματα στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, προχθές, μεταμεσονύκτιες ώρες, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 50χρονο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ζευγάρι γάντια, φακός, θήκη ταμειακής μηχανής η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ, το οποίο όπως προέκυψε είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από κατάστημα του Ηρακλείου.

Από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι, ο 50χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 01.07.2017 έως και την 13.10.2017 είχε διαπράξει επιπλέον επτά κλοπές και μια απόπειρα κλοπής, σε επιχειρήσεις, στο Ηράκλειο, αφαιρώντας το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικοί υπολογιστές) .

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook