Τον χάρο με τα μάτια του είδε ένα ανήλικο κοριτσάκι στην Λάρισα όταν, τη στιγμή που έπαιζε μαζί με άλλα παιδάκια, κατέρρευσε πάνω του μία σιδερένια… κολώνα φωτισμού! Το 9χρονο κορίτσι γλίτωσε τη ζωή του, αλλά τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο χέρι.

Τα υπόλοιπα παιδάκια υπέστησαν, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, ισχυρό σοκ και ξέσπασαν σε κλάματα μόλις αντίκρισαν τη μικρή τους φίλη μέσα σε μία λίμνη αίματος στο γήπεδο μπάσκετ της περιοχής «Νέο Περιβόλι» Λάρισας. Οι γονείς της έτρεξαν αμέσως κοντά της και την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κοπεί ένας από τους τένοντες του χεριού της!

Το άτυχο κορίτσι υποβλήθηκε σε εγχείριση στον αντίχειρα που κράτησε δυόμισι ώρες και, δυστυχώς, δεν θα είναι η μόνης καθώς θα απαιτηθεί μια σειρά επεμβάσεων για την αποκατάσταση της λειτουργίας του! Η τοπική Αστυνομία αναζητά τους υπεύθυνους της παρ’ ολίγον τραγωδίας, καθώς διαπίστωσαν ότι η κολώνα κόπηκε στην βάση της, σε ένα σημείο που είχε τροχιστεί όταν ηλεκτροδοτήθηκε και δεν συγκολλήθηκε σωστά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook