Προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς το έργο κατασκευής του νέου βρεφονηπιακού σταθμού του Κρουσώνα, ένα έργο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Το νέο λειτουργικό κτήριο, διαθέτει μεγάλο περιβάλλοντα χώρο περιμετρικά, κατασκευάζεται σε ιδιόκτητο οικόπεδο του δήμου Μαλεβιζίου και με την λειτουργία του ο σταθμός πρόκειται δώσει λύση σε σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες της ευρύτερης περιοχής

\"\"

Παράλληλα, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και τα έργα αποκατάστασης της στέγης του 1ου δημοτικού σχολείου του Κρουσώνα, που στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτήριο του 1915.
Η στέγη του σχολείου, είχε πολλές και σημαντικές αστοχίες, με αποτέλεσμα να μπαίνουν νερά στις αίθουσες κατά τους χειμερινούς μήνες και να δημιουργούνται απαράδεκτες συνθήκες διδασκαλίας. Αυτήν την περίοδο αντικαθιστούνται τα υλικά, μπαίνουν ειδικές μονώσεις και επάνω στις νέες στεγιδες που θα τοποθετηθούν, θα μπουν τα κεραμίδια.

\"\"

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, σε συνεργασία και με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των εργασιών, με στόχο να ολοκληρωθούν στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook