Η καθημερινή διατροφή της περιλαμβάνει κανονικά μαγειρευτά για πρωινό, σαλάτες με τυριά για μεσημεριανά και βράδυ οποιοδήποτε φαγητό απ’ έξω σε συνδυασμό με θερμιδικά ροφήματα.

Γεννημένη σε φυσιολογικές διαστάσεις, οι γονείς της κυρίας French σύντομα παρατήρησαν ότι το παιδί τους δεν έμοιαζε με τα υπόλοιπα συνομήλικα παιδιά, μιας και χρειάστηκε πολύ περισσότερο χρόνο για να καταφέρει να κάθεται, να μπουσουλάει και τελικά να περπατάει.

Μέχρι την ηλικία που πήγε σχολείο, ήταν πλέον ολοφάνερο και στους συμμαθητές της ότι διέφερε, μιας και ήταν μικροσκοπική, με ισχνά χέρια και πόδια.

Στην ηλικία των 13 ζύγιζε όσο τέσσερις μικρές πέτρες και οι γονείς τρομοκρατημένοι ήταν πλέον πεπεισμένοι πως η κόρη τους έπασχε από κάποια διατροφική διαταραχή.

Πέρασαν χρόνια για να καταφέρουν οι γιατροί να διαγνώσουν πως έπασχε από ένα είδος ινομυαλγίας και μάλιστα μόνο ένα ακόμα άτομο στον κόσμο υπέφερε από αυτήν την πάθηση.

Ο ασθενής με αυτήν την πάθηση, δεν διαθέτει τον ίδιο αριθμό μυών με τους φυσιολογικούς ανθρώπους και σχεδόν καθόλου σωματικό λίπος.

Η ίδια είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Όλη η οικογένειά της την βρίσκει τέλεια όπως ακριβώς είναι, ωστόσο η ίδια θα ήθελε να έχει καμπύλες και να πάψουν να την κοιτάνε επίμονα στον δρόμο.

\"\"

\"\"\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook