Η Περιφέρειας Κρήτης-Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών(ΕΚΚΕ) διοργανώνει Επιστημονική Διημερίδα που αφορά την καταπολέμηση των πολλαπλών Διακρίσεων.

Η Διημερίδα καθώς και τα στρογγυλά τραπέζια θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Κοινωνικού Χώρου των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού στην οδό Μονής Αγκαράθου 9, την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017 με ώρα έναρξης στις 9 το πρωί. 

Η Διημερίδα καθώς και τα εργαστήριά της εντάσσονται στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Προγράμματος JUST/2015/RDIS/AG/DISC/9507 στο οποίο συμμετέχουν οι παρακάτω Φορείς :

-Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (ΕΚΚΕ)
-Οικονομική Κοινωνική Επιτροπή (ΟΚΕ)
-Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)
-Περιφέρεια Κρήτης
-Πανεπιστήμιο Σεβίλλης.

Σκοπός της Διημερίδας είναι καταπολέμηση των πολλαπλών διακρίσεων στην Ελλάδα μέσω της προώθησης της Ισότητας και της ενεργητικής συμμετοχής για την διαμόρφωση πολιτικών.

Στην Διημερίδα θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι όλων των κοινωνικών ομάδων που εκπροσωπούν πολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διακρίσεων όπως : εθνικές μειονότητες, άτομα με μειονεξίες, άτομα τρίτης ηλικίας,νεότητα, θρησκευτικές μειονότητες, κοινότητα ΛΟΑΤΙ, άτομα που υφίστανται διακρίσεις λόγω φύλου.

Δείτε το πρόγραμμα της διημερίδας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook