Όλη η αφρόκρεμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου των τελευταίων 30 και βάλε χρόνων έδωσαν το παρών στο ιστορικό ραντεβού στο «Γεντί Κουλέ» όπου ¨παιδιά» και «φίλοι» τίμησαν τον πανμέγιστο Ευγένιο Γκέραρντ!

Ξύπνησαν μνήμες και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ στο «Γεν τί Κουλέ» που διοργάνωσε άψογα ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Παρουσία του Ολλανδού, που συγκλόνισε με την σημερινή παρουσία του στο γήπεδο, συγκεντρώθηκε στο γήπεδο του ΟΦΗ όλη η αφρόκρεμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου των τελευταίων 30 χρόνων και βάλε, από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Άπαντες έδωσαν το παρών στο φιλικό για τον Κρητικό – Ολλανδό, όπου πάντως το γήπεδο δεν γέμισε.

Την σέντρα του φιλικού, που για την ιστορία έληξε 4-0 για τους «φίλους» απέναντι στα «παιδιά» με γκολ των Τζόρτζςβιτς, Καραγκούνη, Γιαννακόπουλο και Μάρκο, έκαναν από κοινού οι Ψαραντώνης και Σκουλάς!

Παρουσιαστής της βραδιάς  Γιώργος Βιτώρος ενώ υπήρξε και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα πριν την σέντρα του αγώνα ενώ στο ημίχρονο έγιναν και βραβεύσεις. Αποθέωση για όλους και ειδικά για τους Ισις και Βέρα που ήρθαν από την Χιλή.

Συγκλόνισε η σύζυγος του Ολλανδού, Κατερίνα στην σύντομη ομιλία της:

«Την βραδιά την περίμενε πολύ ο Ευγένιος. Του έλεγα πάντα γι’ αυτή τη μέρα γιατί περάσαμε δύο εβδομάδες δύσκολες στο νοσοκομείο και αυτή η μέρα τον κράτησε».
Πριν το ματς τηρήθηκε ένα λεπτό σιγής για τα θύματα της Δυτικής Αττικής από τις φονικές πλημμύρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook