Στη λύση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να καλυφθούν όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της περιόδου και παράλληλα να μπουν οι βάσεις ενόψει της επόμενης σεζόν, αποφάσισε να προχωρήσει η διοίκηση του ΑΟΧ.
Όπως ανακοινώθηκε από τη ΠΑΕ, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να προβεί σε αυτή τη λύση και μάλιστα το συντομότερο δυνατό ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου και παράλληλα να ανοίξει ο δρόμος προς όλους τους ενδιαφερόμενους να συστρατευτούν με την νυν διοίκηση ώστε η ομάδα να γίνει πιο ισχυρή.
Η αύξηση θα γίνει κατά 300.000 ευρώ, η κάθε μετοχή θα κοστίζει 5 ευρώ ενώ σημαντικό είναι ότι αποφασίστηκε να μην υπάρχει ανώτατο πλαφόν αγοράς μετοχών που σημαίνει ότι το πλειοψηφικό πακέτο μπορεί να συγκεντρωθεί ακόμα και σε ένα άτομο, το οποίο αυτόματα θα γίνει μεγαλομέτοχος.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση

«Στη συνεδρίασή του στις 3 Φεβρουαρίου, το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΟΧ αποφάσισε ομόφωνα, την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, το συντομότερο δυνατό, κατά 300.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου καθώς και οι μεταγραφές της επόμενης. Η τιμή της μετοχής θα είναι 5 ευρώ (10 τεμάχια ελάχιστο) και δεν θα υπάρχει ανώτατο όριο αγοράς μετοχών. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΟΧ κάνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους Χανιώτες, φορείς, επιχειρηματίες, φιλάθλους και όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο, να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, από την επιτυχή έκβαση της οποίας εξαρτάται η πορεία και το μέλλον της ομάδας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook