Την Πέμπτη 7 και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

«Δεν υπάρχει “δίκαιη” ανάπτυξη σ’ ένα άδικο σύστημα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για δυνατό εργατικό κίνημα και Κοινωνική Συμμαχία, για την εξουσία». Με το σύνθημα αυτό η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ συνεχίζει την πολιτική δραστηριότητα, που περιλαμβάνει περιοδείες, συγκεντρώσεις και εξορμήσεις σε δεκάδες τόπους δουλειάς, με στόχο  όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση “να συζητηθεί πλατιά ο πραγματικός αντεργατικός χαρακτήρας της «δίκαιης» καπιταλιστικής ανάπτυξης που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση”.

Αναλυτικά στηνν ανακοίνωση αναφέρεται:

“Για να δοθεί απάντηση από τους ίδιους τους εργαζόμενους ενάντια στα μέτρα που αποφασιστικά προωθεί με την 3η «αξιολόγηση», τον προϋπολογισμό κ.λπ. Η μεγάλη αυτή εξόρμηση του Κόμματος, ενόψει και της απεργίας της 14ης Δεκέμβρη, αποτελεί μαχητικό κάλεσμα προς την εργατική τάξη για την ανάγκη συμπόρευσης με το ΚΚΕ, γιατί στην πολιτική του πρόταση βρίσκονται η ελπίδα και η αγωνιστική διέξοδος.

Μεταξύ άλλων προγραμματίζονται οι παρακάτω παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς:

Πέμπτη 7/12

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στη Μάνδρα του δήμου Ηρακλείου με επικεφαλής  το Μιχάλη Κασαπάκη , στέλεχος του ΚΚΕ και εκλεγμένο στο Δήμο Ηρακλείου με την Λαϊκή Συσπείρωση

Παρασκευή 8/12

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στη ΔΕΥΑΗ, με επικεφαλής  το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στο ΤΕΙ Ηρακλείου, με επικεφαλής  το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook