Μία απίστευτη ατάκα πρόσφερε στους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου στη Νέα Σμύρνη ο Μανουέλ Ρόκα για να περιγράψει το γεγονός ότι του αρέσουν τα… δύσκολα!

«Το δύσκολο είναι αυτό που, συγνώμη, μας καυ…νει!» είπε αφήνοντας άναυδους τους δημοσιογράφους ο Ισπανός προπονητής του Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδίδονται από το Novasports.gr έχουν ως εξής:

«Αρχικά πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Στις μεγάλες προσπάθειες όπως κάναμε σήμερα και με δέκα παίκτες έπρεπε να το μεταφέρουμε και σε βαθμούς. Να μην μένουμε μονό στην εμφάνιση, δεν κερδίζεις βαθμούς με καλές εμφανίσεις μόνο. Θεωρώ ότι αξίζαμε παραπάνω απ’ ότι τώρα. Το παλέψαμε ως το τέλος το παιχνίδι. Πήγαμε με το 1-0 στα αποδυτήρια και είπαμε ότι δεν έχει χαθεί τίποτα. Στο δεύτερο μέρος βάλαμε γκολ και είχαμε και ευκαιρίες. Κρατήσαμε μπάλα, είχαμε κατοχή, τρέξαμε και είχαμε ευκαιρίες. Μετά ήρθε η κόκκινη και το γκολ που δεν το περιμέναμε. Πρέπει να φέρουμε βαθμούς, όχι μόνο καλές εμφανίσεις».

Για το δεύτερο γκολ του Πανιωνίου: «Κάθε λεπτομέρεια μετράει στην φάση που είμαστε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε κάθε στιγμή. Όταν χάνουμε χάνουμε όλοι, όταν κερδίζουμε κερδίζουμε όλοι».

Για τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα: «Μου αρέσουν τα δύσκολα. Αν ήθελα κάτι εύκολο θα ήμουν σε ένα καράβι σε κάποιο νησί. Το δύσκολο είναι αυτό που -συγγνώμη- μας “καυ..νει”»!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook