Ως ιδιαίτερα γενναιόδωρο παρουσιάζει τον φίλο του Τζορτζ Κλούνεϊ, ο σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ και συνεργάτης του Κλούνεϊ, Ράντι Γκέρμπερ.

Ο Γκέρμπερ υποστήριξε πρόσφατα ότι Τζορτζ χάρισε το 2013 σε 14 φίλους του, από 1 εκ δολάρια.

Επιπλέον αποφάσισε να τους πληρώσει τους φόρους τους για εκείνη τη χρονιά.    

Όπως λέει ο Γκέρμπερ, πήγαν προσκεκλημένοι στο σπίτι των Τζορτζ και Αμάλ και βρήκαν σε καθεμιά από τις θέσεις του τραπεζιού πανάκριβους χαρτοφύλακες γνωστής μάρκας, που ο καθένας περιείχε ένα εκατομμύριο δολάρια σε χαρτονομίσματα των 20. 

«Τότε ο Τζορτζ ξεκινά να μας λέει, “Ακούστε παιδιά, θέλω να ξέρετε πόσα σημαίνετε για μένα και τη ζωή μου. Ήρθα στο Λος Άντζελες και κοιμήθηκα στον καναπέ σας. Είμαι τόσο τυχερός που έχω όλους εσάς στη ζωή μου και χωρίς εσάς δεν θα ήμουν σήμερα εδώ που είμαι. Οπότε έχει σημασία για μένα όσο είμαστε ακόμα μαζί να σας το ανταποδώσω. Οπότε θέλω όλοι να ανοίξετε τους χαρτοφύλακες», συνεχίζει την αφήγηση ο Rande Gerber, σημειώνοντας πως στο θέαμα των χρημάτων όλοι έπαθαν σοκ

«Όλοι μας ανεξαιρέτως, και οι 14, πήραμε από ένα εκατομμύριο δολάρια. Είχαμε πάθει σοκ. Και ο Τζορτζ συνέχισε, “Ξέρω πως όλοι περάσαμε μερικές πολύ δύσκολες στιγμές, κάποιοι ακόμη τις περνάνε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα παιδιά σας, μην ανησυχείτε ας πούμε για το σχολείο τους, μην ανησυχείτε για το αν θα μπορέσετε να πληρώσετε τα δάνεια. Όλοι σας φροντίσατε τον Τζορτζ και τώρα σας το ξεπληρώνει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πλήρωσα και τους φόρους σας οπότε το εκατομμύριο είναι όλο δικό σας”».

athensvoice.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook