Ο θαυμασμός της για την Cheryl Cole την έφερε κοντά στο θάνατο. Ο λόγος για μια έφηβη στη Βρετανία που παθιάστηκε τόσο πολύ με την κριτή του Χfactor που αποφάσισε να κόψει το φαγητό για να αδυνατίσει.

Στην προσπάθεια της να της μοιάσει, η Charlotte O\’Neill, που σήμερα είναι 18 ετών, έκοψε στην ηλικία των 15 το πρωινό, τις κανονικές μερίδες φαγητού αλλά και τις σοκολάτες και τα γλυκά γενικότερα.

Παρά το γεγονός ότι, όπως δήλωσε, ένιωθε αδύναμη και πεινασμένη, ήταν υπερήφανη για το γεγονός ότι έχανε διαρκώς κιλά, καθώς αυτό θα την έφερνε πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου της.

Η Charlotte έφτασε να ζυγίζει 36 κιλά και ήταν τότε που η δασκάλα στο σχολείο της αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Οι γιατροί διέγνωσαν χρόνια νευρική ανορεξία και διέταξαν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Προειδοποίησαν μάλιστα την κοπέλα και τους συγγενείς της ότι βάζει σε κίνδυνο την καρδιά της και άλλα ζωτικά όργανα. Η Charlotte πέρασε εννιά μήνες σε κέντρο για άτομα που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές ωστόσο, όταν βγήκε ξανακύλησε βλέποντας και πάλι την Cheryl Cole στο Xfactor με αποτέλεσμα αυτή τη φορά το βάρος της να μειωθεί στα 30 κιλά.

Η μητέρα της στην προσπάθεια της να την κρατήσει μακριά από όλα αυτά, την πήγε για διακοπές στην Τενερίφη όπου και ως δια μαγείας άνοιξε ξανά η όρεξη της.

Η Charlotte τρία χρόνια μετά, στην ηλικία των 18 ετών προσπαθεί να επαναφέρει το βάρος της σε φυσιολογικό επίπεδο και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν κατηγορώ την Cheryl για το γεγονός ότι αρρώστησα. Χαίρομαι όμως που η Cheryl δεν εμφανίζεται πλέον στο show γιατί δεν θα ήθελα ο,τιδήποτε να με βάλει στον πειρασμό να ξαναμπώ σε αυτή την κόλαση».

\"\"

\"\"

\"\"

Αν και ιδιαίτερα αδύνατη, η Cheryl Cole ήταν υγιής

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook