TEZ TOUR – №1 Τουριστικός Οργανισμός» στην Λευκορωσία

Στις 7 Δεκεμβρίου 2017 στο Μινσκ, πραγματοποιήθηκε η 16η τελετή απονομής βραβείων του διεθνούς φεστιβάλ-ανταγωνισμού «Επιλογή της Χρονιάς 2017» . Ο θεσμός αυτός είναι πολύ διάσημος στην Λευκορωσία και σε άλλες χώρες της ΚΑΚ καθώς είναι και γνωστό εμπορικό όνομα μεταξύ των επιχειρηματικών ακροατηρίων και των καταναλωτών.

Για 16 συνεχόμενα χρόνια τα καλύτερα προϊόντα και  υπηρεσίες βραβεύονται με χρυσό μετάλλιο και λαμβάνουν τιμητικό τίτλο «Επιλογή της Χρονιάς» στην Λευκορωσία. Όλα αυτά τα χρόνια αυτό το φεστιβάλ  βάσει των ενιαίων κανόνων διεξάγεται σε 5 χώρες της ΚΑΚ. Χάρη στο διεθνές καθεστώς του διαγωνισμού, οι νικητές που έχουν επισημανθεί με τα μετάλλια ” Επιλογή της Χρονιάς ” είναι εύκολα αναγνωρισμένοι πολύ πέρα από τα σύνορα της χώρας.

Στην κατηγορία «№1 Τουριστικός Οργανισμός»  στην Λευκορωσία για ενδέκατη φορά η TEZ TOUR αναγνωρίστηκε ως η καλύτερη. Οι εταιρείες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, λαμβάνουν την  αναγνώριση της ποιότητας των προϊόντων τους με βάση τις απόψεις και τις εκτιμήσεις των καταναλωτών.

Οι καταναλωτές, με τη σειρά τους, λαμβάνουν εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων και μπορούν με ασφάλεια να εμπιστεύονται την επιλογή τους για προϊόντα και υπηρεσίες με το μετάλλιο ” Επιλογή της Χρονιάς “!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο και συγκέντρωσε τους εκπροσώπους της Λευκορωσικής επιχειρηματικής κοινότητας, αξιωματούχους της Λευκορωσίας, εκπρόσωπους κορυφαίων μέσων μαζικής ενημέρωσης και εθνικούς Pop Star.

Η εταιρεία TEZ TOUR θα συνεχίσει να διατηρεί υψηλά πρότυπα στον τουρισμό για να συμμορφωθεί με τον τίτλο του ” Επιλογή της Χρονιάς “.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook