Στον 25χρονο αποδίδεται ενεργός ρόλος στη σπείρα – Φέρεται να παραλάμβανε ασυνόδευτα δέματα με ανταλλακτικά από κλεμμένα αυτοκίνητα τα οποία μετά “προμήθευε” σε κατάστημα του Ηρακλείου.

Ένας 25χρονος Ηρακλειώτης βρίσκεται ανάμεσα στους δωδεκα συλληφθέντες της σπείρας με τα κλεμμένα αυτοκίνητα που δρούσε στην Βορειοανατολική Αττική και η οποία είχε διαπράξει περί τις 500 κλοπές οχημάτων.

Η ΕΛΑΣ, μετά από μεγάλη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες και στην οποία συμμετείχαν 150 αστυνομικοί, προχώρησε στη σύλληψη 12 ατόμων μεταξύ των οποίων ένας 25χρονος νεαρός από το Ηράκλειο.

Στον 25χρονο αποδίδεται ενεργός ρόλος στη σπείρα καθώς σύμφωνα με πληροφρίες φέρεται να διατηρούσε στενές σχέσεις με τα μέλη της στην Αθήνα, ενώ συχνά παραλάμβανε ασυνόδευτα δέματα με ανταλλακτικά από κλεμμένα αυτοκίνητα τα οποία μετά “προμήθευε” σε κατάστημα του Ηρακλείου.

Μάλιστα στην μάντρα που διατηρεί ο 25χρονος βρέθηκαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο και τέσσερις μηχανές, τη στιγμή που κύκλοι της Ελ.ΑΣ. αναφέρουν πως στην Κρήτη έφτασαν τουλάχιστον 5 κλμμένα αυτοκίνητα.

Συνολικά η σπείρα είχε διαπράξει περί τις 500 κλοπές οχημάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook