Τρείς μέρες πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου ο ΟΦΗ χρειάζεται να προσθέσει αρκετά κομμάτια στο ρόστερ του έτσι ώστε αυτό να μεγαλώσει τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. 
Στην κρητική ομάδα υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο το οποίο θα μπει σε εφαρμογή από την Δευτέρα με τον ΟΦΗ να πηγαίνει συνολικά για πέντε μεταγραφές για να ολοκληρώσει το ρόστερ του για τη νέα χρονιά. 
Στόχοι υπάρχουν , οι επαφές μαζί τους είναι στο τελικό στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στην Δευτέρα να έχουμε και ανακοινώσεις για 2-3 περιπτώσεις. 
Ο ΟΦΗ χρειάζεται άμεση ενίσχυση στην επίθεση εκεί όπου έχει και τα μεγαλύτερα κενά του. Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ζητήσει έναν σέντερ φορ και δύο πλάγιους μεσοεπιθετικούς δεξιά και αριστερά ενώ θα αποκτηθεί και ένας αμυντικός χαφ και ένας τρίτος τερματοφύλακας. 
Για την θέση του σέντερ φορ το φαβορί είναι ο 23χρονος Σενεγαλέζος Μακέτε Ντιόπ που έχει καταπλήξει τους πάντες με τις ικανότητές του και οι άνθρωποι του ΟΦΗ ψάχνουν την φόρμουλα για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του καθώς υπάρχει πρόβλημα στο να γίνει αφού στην Συρία όπου έπαιξε φέτος ο Ντιόπ επικρατεί εμπόλεμη κατάσταση. Πάντως στον ΟΦΗ κάνουν προσπάθειες μέσω FIFA για να εκδώσουν έστω και προσωρινό δελτίο στον παίκτη. 
Σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση στις πτέρυγες στον ΟΦΗ περιμένουν να έχει θετική κατάληξη το θέμα με την απόκτηση του Νέϊθαν Μπέρνς από την ΑΕΚ ευελπιστώντας ότι ο Αυστραλός που έχει συμφωνήσει προφορικά με την κρητική ομάδα θα λύσει την Δευτέρα το συμβόλαιο του με την «Ένωση». Όσον αφορά τον άλλο παίκτη για την ενίσχυση στις πτέρυγες έχει ακουστεί το όνομα του Χαβίτο από τον Ολυμπιακό αλλά στον ΟΦΗ φαίνεται και ότι εξετάζουν και μια περίπτωση ενός Έλληνα επιθετικού που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης είναι ελεύθερος και το όνομα του κρατείτε σαν επτασφράγιστο μυστικό. 
Όσον αφορά τον παίκτη που θα αποκτηθεί για την θέση του αμυντικού χαφ φαβορί είναι ο 32χρονος Γάλλος μέσος Σεμπαστιάν Πιοτσέλ που βρίσκεται από την Παρασκευή στο Ηράκλειο και δοκιμάζεται από τον Νίκο Αναστόπουλο αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Πιοτσέλ αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Άρλ με την οποία είχε πέρυσι στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας συνολικά 19 συμμετοχές. 
Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τον παίκτη που θα καλύψει την θέση του τρίτου τερματοφύλακα πρώτο φαβορί είναι ο Καλογεράκης του Α.Ο Χανιά που δοκιμάστηκε μέσα στον Ιούνιο σε κάποιες προπονήσεις του ΟΦΗ και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις τόσο στον προπονητή της ομάδας όσο και στον Κώστα Χανιωτάκη. 

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος την Κυριακή επιστρέφουν την Δευτέρα σε ρυθμούς προπονήσεων με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί και απόγευμα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ θέλει μέσα στην εβδομάδα η κρητική ομάδα να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους από το νησί για να μπορέσει να δέσει τους νέους παίκτες με τους παλιούς. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook