Πραγματοποιήθηκε η γιορτή που διοργανώνει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου & Νήσων, για τα παιδιά των δημοσιογράφων στα Χανιά.

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η γιορτή που διοργανώνει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου & Νήσων, για τα παιδιά των δημοσιογράφων στα Χανιά.

Η γιορτή φιλοξενήθηκε στο Mega Place, εκεί που τα παιδιά διασκέδασαν ενώ οι γονείς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν σε χαλαρή ατμόσφαιρα και μακριά απο το άγχος της καθημερινότητας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Μάριος Παρασκάκης ντυμένος Άγιος Βασίλης κατέφθασε μοιράζοντας δώρα και χαρά σε όλα τα παιδιά.

Ψυχή της διοργάνωσης ο εργασιακός εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΠΗΝ Παντελής Χουλάκης ο οποίος ευχήθηκε το 2018  να υπάρχει λιγότερο πόνος στον κόσμο, ψυχικός και σωματικός.

Στην διάρκεια της γιορτής κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα με το τυχερό φλουρί να πέφτει στο κομμάτι της Βίκυς Παπαδογιαννάκη και να αντιστοιχεί σε δωροεπιταγή απο το Italian Factory Outlet του Άκη Παινεσάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook