Το Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας επισκέφθηκε τη Δευτέρα το πρωί ο Διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, κ. Πανίκος Καρατσής, συνοδευόμενος από τον κ. Γ. Μαθιουδάκη, υπεύθυνο για την Πρωτοβάθμιας Φροντίδα Υγείας.

Ο Διοικητής κατά τη διάρκεια της εκεί επίσκεψης του συνομίλησε τόσο με τη Δ/νση, όσο και με τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας για τα προβλήματα που τους απασχολούν καθώς και για τις δυνατότητες επίλυσης αυτών.

Ιδιαίτερα εξετάστηκε η δυνατότητα αμεσότερης συνεργασίας και συντονισμού των κέντρων υγείας του νομού και η αναγκαιότητα της μεταξύ τους συνεπικουρίας στην καθημερινή λειτουργία τους, στην κατεύθυνση της αναβάθμισης των απερχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας προς τους πολίτες.

Επίσης αποφασίσθηκε όπως υλοποιηθεί η καταγραφή του απαραίτητου εξοπλισμού που απαιτείται, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Αύριο Τρίτη το πρωί ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης θα επισκεφθεί το Γ.Ν. – Κ.Υ. Ιεράπετρας και εν συνεχεία το Κέντρο Υγείας Τζερμιάδω.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook