Την 5η μεταγραφή του κατά τη χειμερινή περίοδο πραγματοποίησε ο Πλατανιάς, ανακοινώνοντας την έναρξη συνεργασίας με τον Φίλιπ Κασάλιτσα.

Ο διεθνής Μαυροβούνιος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη χανιώτικη ομάδα για έξι μήνες και έρχεται με σκοπό να “τονώσει” την επίθεση και να δώσει πολύτιμες λύσεις στη “μάχη” για παραμονή στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φίλιπ Κασάλιτσα (Filip Kasalica). Ο 29χρονος διεθνής Μαυροβούνιος επιθετικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο συνεργασίας έξι μηνών.

Ο Φίλιπ Κασάλιτσα έκανε τα πρώτα του βήματα στην OFK Beograd το 2004. Για περίπου δύο χρόνια δόθηκε δανεικός σε τρεις ομάδες (Jedinstvo Paraćin, Mačva Šabac και Srem), ενώ το 2008 πήγε επίσης δανεικός στην Hajduk Kula, από την οποία στην πορεία αποκτήθηκε και παρέμεινε μέχρι το 2011.

Την επόμενη σεζόν 2011/12, ο Kasalica αποκτήθηκε από την FK Sloboda Užice όπου σημείωσε 7 γκολ σε 14 παιχνίδια, με αποτέλεσμα να τον διεκδικήσουν η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος και τον απέκτησε, τον Δεκέμβριο.

Εκανε το ντεμπούτο του στις 14 Μαρτίου 2012 μπαίνοντας ως αλλαγή και μόλις ένα λεπτό και δεκατρία δευτερόλεπτα αργότερα σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την ομάδα του Βελιγραδίου, το οποίο τον έκανε τον παίκτη με το πιο γρήγορο τέρμα σε ντεμπούτο. Μια εβδομάδα αργότερα μπήκε ως αλλαγή στο ντέρμπι με την Παρτίζαν, όπου κατάφερε να σκοράρει.

Στις 9 Ιουλίου 2014, ο Φιλίπ Κασάλιτσα πήρε μεταγραφή στην Ulsan Hyundai, στη Νότια Κορέα, ενώ τον Ιανουάριο του 2016, μετακόμισε στο Καζακστάν και στην FC Ordabasy, για να επιστρέψει το καλοκαίρι του 2017 στην Σερβία και στην Napredak Kruševac.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, καλωσορίζει τον Φίλιπ Κασάλιτσα στην οικογένειά της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook