Στ.Αρναουτάκης: Επενδύουμε στον αθλητισμό, στη νέα γενιά

Τα εγκαίνια του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Σελλιά του Δήμου Αγ. Βασιλείου Ρεθύμνου, έγιναν σήμερα από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη παρουσία θεσμικών φορέων και πλήθους αθλητών-μαθητών,  κατοίκων.

Για την ανακατασκευή του γηπέδου που περιελάμβανε τοποθέτηση χλοοτάπητα, περίφραξη και άλλες παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Αγ. Βασιλείου ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την ουσιαστική συμβολή του τονίζοντας ότι είναι ένα έργο αθλητισμού και πολιτισμού που παραδίδεται στην νεολαία. Ο ίδιος είπε ότι το έργο ήταν όνειρο χρόνων της νεολαίας και των κατοίκων που έγινε πραγματικότητα.

«Επενδύουμε στον αθλητισμό, στη νέα γενιά, η νεολαία μας έχει ανάγκη τέτοια έργα» τόνισε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαριστώντας όλους για την συνεργασία ενώ ανακοίνωσε την πρόθεση του για την δημιουργία κερκίδας με σκέπαστρο στο γήπεδο. Στα οφέλη του έργου στη νεολαία και στη τοπική κοινωνία αναφέρθηκε στον χαιρετισμό της η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή.

Στο ανακαινισμένο γήπεδο όπως είπε στο χαιρετισμό του ο εκπρόσωπος της τοπικής ομάδας «Φοίνικα» Σήφης Βούρβαχης (Δημοτικός Σύμβουλος) πέρα από τις ανάγκες της ομάδας, αθλούνται 70 παιδιά των Ακαδημιών ενώ θα εξυπηρετήσει ανάγκες μαθητών και αθλητών της ευρύτερης περιοχής. Ο ίδιος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για το έμπρακτο ενδιαφέρον του όπως επίσης ευχαριστίες εξέφρασαν ο πατήρ Ιωάννης Βάθης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σελλιών Γιάννης Ξερουδάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, οι οποίοι και αναφέρθηκαν στο ρόλο και στην σημαντικότητα του έργου για τη νεολαία. Στα εκγαίνια του γηπέδου από πλευράς Περιφέρειας ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Μανόλης Χνάρης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ΠΕ Ρεθύμνου Νίκος Κακογιαννάκης, Γιάννης Παρασύρης, Κώστας Δανδουλάκης, τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook