Το πρόγραμμα επίσκεψης της Κινεζικής αντιπροσωπείας από την διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης της Καντόνα στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο, καταρτίστηκε σήμερα στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη και Κώστας Λαμπρινός, καθώς επίσης υπηρεσιακοί παράγοντες από την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κρήτης και εκπρόσωποι από το Επιμελητήριο Ηρακλείου, τον Σύνδεσμο εξαγωγέων Κρήτης και τις ΕΑΣ της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου.

Στην σημερινή σύσκεψη αποφασίστηκε το πρόγραμμα συναντήσεων της Κινεζικής αντιπροσωπείας, η οποία θα παραμείνει στο Ηράκλειο από την 1η έως τις 3 Σεπτεμβρίου. Κύριος σκοπός της επίσκεψης των Κινέζων είναι να γνωρίσουν το επενδυτικό περιβάλλον αναφορικά με τα αγροτικά μας προϊόντα καθώς επίσης να διερευνήσουν το πλαίσιο συνεργασίας για εμπορικές συναλλαγές με τους τοπικούς επιχειρηματίες.

Κατά την παραμονή τους πρόκειται να επισκεφθούν ένα οινοποιείο, ένα τυποποιητήριο ελαιολάδου, ένα τυροκομείο, καθώς επίσης και τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook