Ο άνδρας λίγο πριν τις 22:00 “έκλεισε” δωμάτιο σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια – Ζήτησε να πιει ένα ποτό και λίγο μετά βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από την ταράτσα – Άφωνοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η βαλίτσα του άνδρα ήταν γεμάτη ευρώ – Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε μετά την πτώση του στο νοσοκομείο όπου εξέπνευσε

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται από χθες τη νύχτα. Η “βουτιά” στο κενό ενός άνδρα από την ταράτσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Ομόνοια ερευνάται τώρα προς κάθε κατεύθυνση, καθώς οι αστυνομικοί εντόπισαν ότι το θύμα είχε στην κατοχή του μια βαλίτσα γεμάτη ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν τις 22:00 το βράδυ. Ένας άνδρας εμφανίστηκε στη “ρεσεψιόν” του ξενοδοχείου και ζήτησε δωμάτιο. Όταν ολοκληρώθηκε η τυπική διαδικασία ρώτησε που θα μπορούσε να πιει ένα ποτό πριν πάει στο δωμάτιό του. Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου του υπέδειξαν το μπαρ του ξενοδοχείου στο “ρουφ γκάρντεν”.

Κανείς δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο άνδρας δεν έδειχνε σημάδια ανησυχίας, ταραχής ή φόβου. Οι κινήσεις του και ο τρόπος που μιλούσε δεν κίνησαν υποψίες.

Λίγα λεπτά αργότερα ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής σύμφωνα με τα στοιχεία ανέβηκε στον χώρο του “ρουφ γκάρντεν”. Κανείς προς το παρόν δεν γνωρίζει τις τελευταίες του κινήσεις. Αν συνάντησε κάποιον ή αν πήγε κατευθείαν στην άκρη της ταράτσας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι μερικά λεπτά μετά την άφιξή του στο ξενοδοχείο ο άνδρας βρέθηκε στο κενό.

Η πτώση του σήμανε συναγερμό. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία.

Οι διασώστες παρέλαβαν τον άνδρα ο οποίος αν και είχε τραυματιστεί βαρύτατα ήταν ακόμη εν ζωή και τον οδήγησαν στο Γ.Κ. Νίκαιας.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν τα προσωπικά του αντικείμενα και τότε με έκπληξη διαπίστωσαν ότι στις αποσκευές του, στη βαλίτσα που είχε μαζί του ο άνδρας είχε τοποθετήσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Κανείς δεν γνωρίζει πως ο άνδρας βρέθηκε στο κενό, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει γιατί ένας άνθρωπος μεταφέρει τόσα χρήματα μπορεί να επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή του…

Ο άνδρας παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον σώσουν δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Εξέπνευσε τα ξημερώματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook