H εκδήλωση με θέμα «ΒΟΑΚ: Υπάρχει πραγματικός σχεδιασμός με χρονοδιάγραμμα; Η δική μας πρόταση» θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΤΕΕ/ΤΑΚ στο Ηράκλειο, σήμερα Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 στις 5.00μ.μ

Στην εκδήλωση της παράταξης της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών (ΔΚΜ) του ΤΕΕ/Τμήματος Ανατολικής Κρήτης με θέμα «ΒΟΑΚ: Υπάρχει πραγματικός σχεδιασμός με χρονοδιάγραμμα; Η δική μας πρόταση» θα παραβρεθεί, σήμερα ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας & Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΤΕΕ/ΤΑΚ στο Ηράκλειο (οδός, Πρεβελάκη & Γρεβενών), σήμερα Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 στις 5.00μ.μ, θα παραστεί και ο Προέδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γιώργος Στασινός.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν παρεμβάσεις από τους κ.κ.  Μάξιμο Σενετάκη, Πολιτικό Μηχανικό – πρ. Βουλευτή, Γιώργο Αγαπάκη, Δ/ντη Συγκοινωνιακών Έργων ΟΑΚ, Μιχάλη Χωραφά, Μέλος Αντιπροσωπείας ΤΕΕ & ΤΕΕ/ΤΑΚ & Μιχάλη Γολοβάνη, Μέλος της Δ.Ε. ΤΕΕ/ΤΑΚ, ενώ θα ακολουθήσει  συζήτηση. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook