Χειροπέδες σε δύο άνδρες ηλικίας 29 και 22 ετών – Αστυνομικοί βρήκαν στα σπίτια τους μεταξύ άλλων πολεμικό τυφέκιο, 2 πιστόλια, 2 κυνηγετικά όπλα και 409 φυσίγγια

Συνελήφθησαν, σήμερα (23.01.2018) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, σήμερα (23.01.2018) το πρωί οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν :

1 πολεμικό τυφέκιο,
2 πιστόλια,
2 κυνηγετικά όπλα,
7 γεμιστήρες,
409  πλήρη φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
μαχαίρι,
θήκη πιστολιού

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook