Με  αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος Παρ. Χανίων 

Με  αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος Παρ. Χανίων,και την διαγραφή από το σωματείο αυτό 120 μελών της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης εξέδωσε ανακοίνωση.

 

Το δελτίο τύπου της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος Παρ.Χανίων, όπως μας το απέστειλαν

Με  αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος Παρ. Χανίων ( ΕΕΚΕ / Παρ ΧΑΝΙΩΝ) , και την διαγραφή από το σωματείο αυτό 120 μελών της, η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, σε σχετική ανακοίνωσή της τονίζει:

1.Tα όσα διαδραματίζονται στο εσωτερικό, της εν λόγω ΄Ένωσης ,Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος Παρ. Χανίων, αφορά  μόνο  το Διοικητικό Συμβούλιο της και τα ενεργά μέλη της ,βάσει νόμου  περί Ενώσεων -Σωματείων και του Καταστατικού  της.

2.Η ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, είναι μία ανεξάρτητη Πιστοποιημένη ΄Ένωση από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (Αρ.Μητρώου 35 ) και ουδεμία νομική σχέση ή σχέση συνεργασίας διατηρεί με την εν λόγω ΄Ένωση.

3.Επειδή πολλοί πολίτες (δανειολήπτες) στα Χανιά, έντρομοι ,  ενταγμένοι  στο ν.Κατσέλη-Σταθάκη επικοινωνούν  με την ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , αναζητώντας πληροφορίες από εμάς , σχετικά με δανειακές υποθέσεις τους εμείς λέμε, ότι θα πρέπει να απευθύνονται  πλέον στους εντολοδόχους δικηγόρους τους  ,που έχουν αναλάβει την υπόθεσή τους.

4.Η ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, δηλώνει παρούσα, να διαχειριστεί ενημερωτικά και καθηγητικά , κάθε ανησυχούντα  Χανιώτη δανειολήπτη, ο οποίος έχει εμπιστευτεί υπόθεσή του στο Προεδρείο  του Εργατικού Κέντρου Χανίων που έχει διοριστεί από την Διοίκηση της Ε.Ε.Κ.Ε.  να λειτουργεί το Παράρτημα των Χανίων.

Τέλος, ως πιστοποιημένη ΄Ένωση Καταναλωτών Κρήτης, καλούμε τους καταναλωτές, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, και επιθυμούν ρύθμιση,είτε να επισκεφθούν τα γραφεία της ΄Ένωσης,  καθημερινά ,από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09.00 – 13.00,  ή να επικοινωνήσουν μαζί μας:
Δ/νση: Πλατ.1866 αρ.2   731 00 Χανιά Λακέρδας 11 Ιεράπετρα.
Τηλ. : 282109266 -2821092306- 2842020140  Φαξ : 2821092306-2842020140
e-mail: [email protected]

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook