Πολύ εύκολα και πολύ νόστιμα!

Υλικά

200 γρ. γραβιέρα τριμμένη
2 ασπράδια αυγού
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Τοποθετούμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο στη φωτιά για να κάψει. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη γραβιέρα, τα ασπράδια αυγού και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.

Τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με το καυτό λάδι. Τηγανίζουμε ανακατεύοντας με μία τρυπητή κουτάλα για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

Αφαιρούμε και μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί.

 

Πηγή: akispetretzikis.com