Για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα ο Αντώνης Φουάσης βρέθηκε στο αρχικό σχήμα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, εκπροσωπώντας μετά το τέλος του αγώνα τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ήταν οι εξής: «Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι θα έχουμε ένα δύσκολο ματς και είχαμε κι άλλο ένα. Ευτυχώς η μετάθεση του αγώνα μας ξεκούρασε και αυτό μας βοήθησε. Ψυχολογικά η ομάδα είναι πολύ καλά, όλα τα παιδιά είμαστε ενωμένα. Παίρνουμε αποτελέσματα, τα οποία ακόμα και στο νεαρό της ηλικίας μας μας δίνουν θάρρος να πιστεύουμε για κάτι παραπάνω, να κοιτάμε κατάματα ακόμα και μεγάλους αντιπάλους, όπως τα Τρίκαλα ή η Δόξα Δράμας ή κάθε ένα θεωρητικά μεγάλο αντίπαλο. Εμείς από τη μεριά μας κάναμε αυτό που πρέπει, μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, ξέραμε ποιον έχουμε αντίπαλο μπροστά μας, τι παίκτες έχει. Μείναμε πιστοί και καταφέραμε αυτό που καταφέραμε».

Για το αν αποτελεί ένα βήμα για την καριέρα των νεαρών παικτών ο ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός: «Σίγουρα είναι μια ευκαιρία. Βλέπουμε άλλες παραστάσεις. Φεύγουμε από τον “κόσμο” της Κ20 και μπαίνουμε σ’ ένα “αντρικό” πρωτάθλημα όπου παίρνουμε παραστάσεις. Με καλές εμφανίσεις μπορούμε να έχουμε εξέλιξη και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Σίγουρα αυτή η ομάδα μας βοηθάει, γιατί μας διάλεξε εδώ και μας στηρίζει και το έχουν αποδείξει όλοι και διοικητικά και οι προπονητές και ο κάθε φίλαθλος που είναι δίπλα μας».

Για το πώς θα χαρακτήριζε τον προπονητή του: «Έχει μία δική του ιδεολογία, είναι σταθερός σ’ αυτή και δε φοβάται».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook