Στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα η Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Η μελαχρινή καλλονή από την Πάτρα, που έφυγε πριν λίγες μέρες για το διαγωνισμό Miss Universe περνά μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη βραδιά.

 

Η Ηλιάννα θα αναμετρηθεί με τις 88 καλλονές των υπολοίπων χωρών και θα διεκδικήσει το μεγάλο τίτλο. Η ίδια φαίνεται πως δεν έχει ιδιαίτερο άγχος, αφού μπορεί να είναι μόλις 23χρόνων, αλλά έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στο χώρο της μόδας, όπως αυτό των Dolce&Gabbana.

\"\"

Σύμφωνα με το Tlife, εργάζεται ως μοντέλο εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά αυτό δεν την έχει εμποδίσει να κάνει κάποιες πολύ σημαντικές συνεργασίες. Η μελαχρινή καλλονή αν και γεννήθηκε στην Πάτρα, όπου μένουν και οι γονείς της, δραστηριοποιείται κυρίως στο εξωτερικό. Πρόσφατα όμως άνοιξε και κατάστημα ρούχων με την αδερφή της, στον τόπο καταγωγής της.

\"\"

 
Το νεαρό μοντέλο, πάντως κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή και στο διαδίκτυο θεωρείται ένα από τα φαβορί. Η Ηλιάννα, πάντως  κρατά χαμηλό προφίλ και θεωρεί πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για προγνωστικά, χωρίς αυτό βέβαια, να σημαίνει πως δεν θέλει να μπει στην πεντάδα του τελικού για τα Miss Universe.

\"\"

 

Αναφορικά με τη διαμονή της στη Βραζιλία, το 23χρονο μοντέλο φαίνεται πως περνά πολύ όμορφα και αποκτά πολλές εμπειρίες. Μέχρι στιγμής, όλες οι διαγωνιζόμενες έχουν κάνει φωτογράφιση με μαγιώ, φορώντας φτερά και έχοντας το στυλ των Βραζιλιάνων χορευτριών. Ακόμη, τα κορίτσια έχουν κάνει μαθήματα σάμπα, μαγειρικής και έχουν παρακολουθήσει αγώνες ιππασίας.

\"\"

 

Τέλος, οι διαγωνιζόμενες έχουν αρχίσει να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους και να κάνουν φιλίες. Μαζί με την 23χρονη Ηλιάννα στη Βραζιλία είναι και η 18χρονη Αντριανή Καραντώνη από την Κύπρο.

Δες φωτογραφίες από τη διαμονή της στη Βραζιλία:

\"\"

\"\"

\"\"
 

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook