Ο 31 ετών δάσκαλος Benedict Garret τον ελεύθερο χρόνο του αφαιρούσε τα ρούχα του χορεύοντας και σερβίροντας ημίγυμνος ποτά τα βράδια σε συγκεκριμένα μαγαζιά με το ψευδώνυμο Johnny Anglais, ενώ το πρωί δίδασκε στις τάξεις ενός δημοτικού σχολείου στο ανατολικό Λονδίνο. Παράλληλα φωτογραφίες του φιγούραραν σε διάφορες ιστοσελίδες, με διάφορες αποκαλυπτικές αμφιέσεις και στάσεις.

Όπως αναφέρει το newsbeast, τον επέπληξε η πειθαρχική επιτροπή όταν ένας από τους μαθητές του ανέφερε πως τον είχε δει σε κάποια ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου. Ωστόσο, η επιτροπή δήλωσε πως είναι καλοδεχούμενος εφόσον σταματήσει τις «εξωσχολικές» του δραστηριότητες, μιας και τα μέλη της θεωρούν ότι οι δάσκαλοι πρέπει να αποτελούν πρότυπα προς μίμηση και να μην επιδίδονται σε ανάρμοστες ενασχολήσεις.

Από την μεριά του ο δάσκαλος-στρίπερ, υποστήριξε το δικαίωμα οποιουδήποτε δασκάλου να σπαταλά τον χρόνο του όπως εκείνος θεωρεί σωστά, ενώ το να επιλέγει να «διασκεδάζει» εργαζόμενος σε οποιοδήποτε κλάδο δεν θα έπρεπε να είναι μεμπτό από τη στιγμή μάλιστα που δεν παραβίαζε κάποιο νομικό πλαίσιο.

Επιπλέον, ο κύριος Garrett είχε κατηγορηθεί, αλλά και παραδεχθεί πως διατηρούσε επικοινωνία με τους μαθητές του μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, αν και η πολιτική του σχολείου το απαγόρευε ρητά.

Τελικά κατάφερε να συνεχίσει να διδάσκει στο σχολείο, με την επίπληξη να παραμένει στο μητρώο του για δύο χρόνια από τώρα.

Για την ιστορία προτού αναλάβει καθήκοντα δασκάλου συμμετείχε και ταινίες σκληρού πορνό.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook