Συγκλονιστική η μαρτυρία της μητέρας για τα όσα της κατήγγειλε το παιδί της

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις στον Ηχώ Fm 99,8 της μητέρας του ανήλικου παιδιού το οποίο σύμφωνα με τις καταγγελίες της μητέρας, παρενοχλήθηκε στην περιοχή Λάκκος στην Ιεράπετρα.

Το περιστατικό παρενόχλησης συνέβη χθες το μεσημέρι όταν το παιδί γύριζε από το σχολείο. Λίγο πριν μπει στο σπίτι, το πλησίασε ένας άνδρας γύρω στο 1,70 ηλικίας περίπου 20-30 ετών. Το τράβηξε από το χέρι, το παρέσυρε  στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και  του έδειξε πορνογραφικό υλικό. Το φίλησε μάλιστα στο μάγουλο και το μέτωπο. Το παιδί αντιστάθηκε, χτύπησε τον άγνωστο δυο φορές και τελικά κατάφερε να του ξεφύγει.

Τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιγράφει η μητέρα η οποία από την πρώτη στιγμή με το που ενημερώθηκε από το παιδί της, ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και μετέβη στο σημείο.

Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται, έδειξαν στο παιδί υλικό από κάμερα μήπως αναγνωρίσει τον άνδρα που του επιτέθηκε όμως δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο.

Αυτό οδηγεί την αστυνομία σε  ένα πρώτο  συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν συνδέεται με  αντίστοιχο που είχε σημειωθεί προ μηνών και πάλι στην ίδια περιοχή όταν άνδρας, φορώντας κουκούλα, είχε τότε παρενοχλήσει μια γυναίκα. Όλα τα ενδεχόμενα ωστόσο είναι ανοιχτά και οι Αστυνομικές αρχές εξετάζουν σε βάθος το περιστατικό.

Ακολουθεί συνέντευξη της μητέρας:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook