Μετά από αρκετούς μήνες διαμάχης, ο Χρήστος Δάντης και η Φλώρα Θεοδώρου συμφώνησαν τελικά στους όρους του διαζυγίου και έτσι, σε 15 μέρες, αναμένεται να κρατούν στα χέρια τους το πολυπόθητο χαρτί.

Σύμφωνα με το Star, το διαζύγιο θα είναι συναινετικό. Έχοντας αποδεχτεί πως η Φλώρα Θεοδώρου έχει συμβάλει στην αύξηση της περιουσίας του και στην αγορά του σπιτιού όπου έμεναν όσο ήταν παντρεμένοι, ο Χρήστος Δάντης αναλαμβάνει να πουλήσει το σπίτι (που αποτέλεσε αντικείμενο διαμάχης μεταξύ τους όλους αυτούς τους μήνες), και να δώσει στην πρώην σύζυγό του ένα μερίδιο της αξίας του (αναμένεται να το πουλήσει 850.000€ και να δώσει στη Φλώρα 250.000€).

Ακόμα, στους όρους της συμφωνίας του πρώην ζευγαριού αναφέρεται ότι η Φλώρα Θεοδώρου θα μετακομίσει άμεσα από το σπίτι, λαμβάνοντας 5.000€ για αυτόν το λόγο από τον Χρήστο Δάντη, ενώ οι αγωγές που είχαν καταθέσει ο ένας εναντίον του άλλου θα αποσυρθούν.

Ο τραγουδιστής, που πρόσφατα απέκτησε παιδί με τη νέα του σύντροφο Τζένη, αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις του διαζυγίου. «Δεν έχω να σας πω κάτι. Όλα είναι πολύ καλά» απάντησε στην κάμερα του Star όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook