Φοβόταν ότι θα πεθάνει και δεν ήθελε να την αφήσει μόνη της – Την έσφαξε με ένα μαχαίρι και ύστερα το έστρεψε στον εαυτό του – Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία στον Άγιο Δημήτριο

Η είδηση προκαλεί σοκ. Ένας άνδρας έσφαξε την ίδια του την αδελφή και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η τραγωδία ήρθε στο φως όταν συγγενείς πήγαν στο σπίτι που έμεναν τα αδέλφια για να δουν τι έχει συμβεί.

Όλα έγιναν στην οδό Πελοπίδος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος άνδρας υπέφερε από πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά.

Φαίνεται ότι πίστεψε ότι θα πεθάνει. Λέγεται ότι έτρεφε παθολογική αγάπη για την 63χρονη αδελφή του και φοβόταν ότι θα μείνει μόνη της στη ζωή. Έτσι φαίνεται ότι πήρε απόφαση να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει.

Το τραγικό περιστατικό ήρθε στο φως όταν συγγενείς που ανησυχούσαν καθώς τα αδέλφια δεν έδιναν σημεία ζωής πήγαν στο σπίτι. Εκεί αντίκρισαν τον 65χρονο και την 63χρονη μέσα στα αίματα και κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ήταν οι συγγενείς των δύο αδελφών που ανέφεραν στους αστυνομικούς πως ο ο 65χρονος πρέπει να είναι δράστης και αυτόχειρα καθώς τον τελευταίο καιρό τους έλεγε διαρκώς πως θα πεθάνει και πως δεν ήθελε να αφήσει μόνη της την αδελφή του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook