Το στιλιστικό φάουλ στο οποίο υπέπεσε η σιδηρά κυρία της μόδας, όταν δίπλα της κάθισε η βασίλισσα της Αγγλίας.

Είναι η «σιδηρά κυρία» της μόδας, η γυναίκα που βρίσκεται στο τιμόνι της αμερικανικής Vogue και σύμφωνα με το Forbes η πιο ισχυρή γυναίκα των media και της βιομηχανίας του θεάματος. Κι όμως, η 68χρονη Άννα Γουίντουρ υπέπεσε σε ένα στιλιστικό φάουλ κατά την παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, στην πασαρέλα του σχεδιαστή Richard Quinn.

Ενδεχομένως να μην περίμενε ότι δίπλα της θα καθόταν η βασίλισσα της Βρετανίας, η οποία έκανε εμφάνιση – έκπληξη στο σόου της μόδας. Έκπληκτοι οι φωτογράφοι είδαν την βασίλισσα να εισέρχεται στην αίθουσα φορώντας ένα γαλάζιο, τουίντ φόρεμα και ένα σακάκι διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski στο πέτο. Η επίσκεψή της είχε κρατηθεί κρυφή για λόγους ασφαλείας. 

Φυσικά η Ελισάβετ κάθισε σε μια από τις μπροστινές θέσεις, δίπλα στην Άννα Γουίντουρ.

Οπως συνηθίζει, η Γουίντουρ δεν έβγαλε από πάνω της τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της, θυμίζουμε ότι το 2015 παρακολούθησε ολόκληρη την τελετή των Όσκαρ χωρίς να τα αφαιρέσει. 

Κάτι που σχολιάζεται αρνητικά αφού ίσως θα έπρεπε να κάνει μια εξαίρεση, όταν δίπλα της κάθισε η βασίλισσα της Αγγλίας. 

Τα γυαλιά ηλίου είναι υπαίθρια αξεσουάρ και θα πρέπει πάντα να αφαιρούνται σε εσωτερικούς χώρους, σύμφωνα με τους κανόνες του στιλ. Ακόμα και όταν είσαι η Αννα Γουίντουρ, αφού όχι μόνο δεν χρειάζονται αλλά θεωρείται αγένεια να καλύπτει κάποιος τα μάτια του μπροστά σε κάποιον άλλο που δεν φοράει γυαλιά, και πόσο μάλλον μπροστά στην ίδια τη βασίλισσα.

Για την ιστορία, να θυμισουμε ότι όταν το 2017 η Γουίντουρ τιμήθηκε μέσα στο παλάτι από την ίδια τη βασίλισσα για την προσφορά της στη μόδα με τον τίτλο «Dame Commander» της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, είχε αφαιρέσει τα γυαλιά της ως ένδειξη σεβασμού. 

Ωστόσο, δεν έκανε το ίδιο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης με τη βασίλισσα, κάτι που από πολλούς θεωρήθηκε ως αγένεια.

Μάλιστα, πολλοί τονίζουν ότι αν και η Γουίντουρ συμμορφώθηκε με τους άτυπους αυτούς κανόνες συμπεριφοράς μια μέρα νωρίτερα ως καλεσμένη της Κέιτ Μίντλετον στο παλάτι βγάζοντας τα γυαλιά της, δεν έκανε το ίδιο όταν η βασίλισσα της Αγγλίας κάθισε δίπλα της.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook