Ο γιος του, Μιχαλης, επέρριψε ευθύνες στους γιατρούς του νοσοκομείου για το θανατά του πατέρα του

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες για το θάνατο του 73χρονου Αλεκου Λαλου διενεργεί, πως ανακοίνωσε, η διοίκηση του Σισμανόγλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Ο ασθενής Α.Λ., ετών 73, προσήλθε στα ΤΕΠ  κατά την πρωινή εφημερία της Παρασκευής 23-2-2018, αιτιώμενος εντοπισμένο άλγος στη μεσοπλάτια χώρα, με διαλείποντα χαρακτήρα που υφέθηκε με τη λήψη αναλγητικών.

Έγινε ο εργαστηριακός έλεγχος που κρίθηκε απαραίτητος (ΗΚΓφημα, ακτινογραφία θώρακα, αιματολογικός και βιοχημικός έλεγχος με επαναληπτική λήψη καρδιακών ενζύμων και τροπονίνης), ο οποίος ήταν αρνητικός για οξύ ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου. Ο ασθενής αποχώρησε σε καλή κλινική κατάσταση με τις κατάλληλες οδηγίες και  σε περίπτωση επανάληψης του άλγους, να απευθυνθεί σε εφημερεύον Νοσοκομείο. Αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης και θα διεξαχθεί σχετική ΕΔΕ για να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ευθύνες.

Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο γιος του Μιχαλης επερριψε ευθύνες στους γιατρούς του νοσοκομείου για το θανατά του πατέρα του.

«Τον παραδίδω στους γιατρούς, τους λέω το ιστορικό του, τον στέλνουν στο καρδιολογικό για εξέταση… Του κάνουν καρδιογράφημα, δύο ακτινογραφία θώρακος και του κάνουν και αιματολογικές εξετάσεις. Λέει ‘’κ. Λάλο γιατί ήρθατε στο καρδιολογικό; Λέει ο πατέρας μου αφού πονάω στην πλάτη. Του λέει αφού πονάς στην πλάτη γιατί ήρθες στο καρδιολογικό;’’ Εν τω μεταξύ ο πατέρας μου πόναγε πολύ και ο άλλος νόμιζε ότι ήταν τσαντισμένος ο πατέρας μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook