Σφοδρή κριτική στη δημοτική αρχή του Πλατανιά ασκεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μανώλης Ντουντουλάκης, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ οτι ο δήμος υπάρχει μόνο για τους τουρίστες.

Ο κ. Ντουντουλακης σε κείμενο του που συνοδεύει από φωτογραφίες, υποστηρίζει οτι ο δήμος παρέχει υπηρεσίες στους δημότες, όπως καθαριότητας, φωτισμού κτλ,  μόνο την τουριστική περίοδο θέλοντα να παρουσιάσει “καλή εικόνα” στους τουρίστες.

Όπως αναφέρει:

“Πολλές φορές έχουμε διαπιστώσει και έχουμε επισημάνει, την ελλιπή καθαριότητα με ευθύνη της πλειοψηφίας του δήμου Πλατανιά και του ίδιου του Δημάρχου.

Τα στοιχεία που σας παραθέτουμε είναι ενδεικτικά, του εύρους  της αστοχίας και των ελλείψεων που εμφανίζονται στην διαχείριση της καθημερινότητας.

Μπορείτε να παρατηρήσετε, διάσπαρτες  χωματερές σε διάφορα σημεία του δήμου που αποτελούν δυσφήμιση  για  τους κατοίκους και τους επισκέπτες του. Ελλείψει διαχειριστικού και οργανωτικού σχεδίου από τον δήμο, αναδεικνύεται η ανικανότητα διαχείρισης της καθημερινότητας προς όφελος των δημοτών.

Οι πλατείες και οι χώροι πρασίνου εδώ και μήνες έχουν κατακλεισθεί από χόρτα και ζιζάνια, ενώ στον προγραμματισμό των ημερών καθαρισμού που ήρθε στο συμβούλιο, προβλέπονται και πληρώνονται και την χειμερινή περίοδο! Μήπως περιμένουμε να έρθει ο τουρισμός για να καθαρίσουμε και να κάνουμε τα αυτονόητα? Οι δημότες που μένουν στον τόπο τους δεν πρέπει να απολαμβάνουν όλη την περίοδο του έτους τις υπηρεσίες του δήμου που οι ίδιοι πληρώνουν?

Μάλλον όχι, όπως βλέπουμε στην παραλία Ταυρωνίτη, όπου έχουν αφαιρεθεί τα φωτιστικά την χειμερινή περίοδο, αναμένοντας  να τοποθετηθούν μόλις φτάσει η πρώτη πτήση από το εξωτερικό..Οι δημότες μόλις σκοτεινιάσει, απαγορεύεται να πάνε για περπάτημα.. Πρέπει να περιμένουν ως την άνοιξη..

Πραγματικά, είναι λυπηρές οι ενέργειες επικοινωνιακής τακτικής και «φαίνεσθαι»  με επαναλαμβανόμενα δελτία τύπου για το ίδιο γεγονός, προκειμένου να βρίσκεται η Δημοτική Αρχή στην επικαιρότητα. Προφανώς και έχουν γίνει πράγματα και δεν τα μηδενίζουμε, όμως  λίγη μετριοπάθεια και μετριοφροσύνη δεν βλάπτει..

Με εκτίμηση ,
Ντουντουλάκης Μανώλης
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ”
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook