Χαρούμενος για την εμφάνιση της ομάδας του και την εμφατική νίκη στα Χανιά ήταν ο Νίκος Πάτας.

Οι δηλώσεις του Χανιώτη αμυντικού του Εργοτέλη έχουν ως εξής: «Κάναμε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε την υπεροχή και τις φάσεις σε όλο το παιχνίδι. Κινδυνεύσαμε μόνο από δικά μας λάθη. Δεν θεωρώ ότι πήραμε εύκολα αυτό το ματς γιατί μπορούσε να γίνει και το 1-2 και το 2-2 σε κάποιες φάσεις. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι το ίδιο πράγμα σε όλα τα παιχνίδια και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, γιατί αυτό είναι που ξέρουμε ότι θα μας δώσει τα αποτελέσματα. Παρόλο που ξεκινήσαμε άσχημα τις πρώτες αγωνιστικές δεν αλλάξαμε κάτι στο πλάνο μας και αυτό είναι που μας δίνει ώθηση και δύναμη να συνεχίσουμε».

Για το αν έπρεπε να φύγει από τα Χανιά για να δείξει την αξία του και αν αποτελεί δικαίωση γι’ αυτόν η πορεία του: «Σε όλες τις ομάδες που πάω θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να παίζω για την ομάδα. Το αν παίξω στα Χανιά, στην Κρήτη ή εκτός Κρήτης δεν έχει τόση σημασία. “Έκατσαν” οι συγκυρίες και δεν έπαιξα στα Χανιά».

Για το χειροκρότημα του κόσμου: «Μου άρεσε αυτό, γιατί γνωρίζω πολλά παιδιά και πρώην συμπαίκτες και από τον κόσμο και είναι ωραίο, γιατί αισθάνθηκα σαν το σπίτι μου και είχα άνεση από την αρχή».

Για το νεανικό ρόστερ και την εμπιστοσύνη που του δείχνει στις ομάδες που πάει ο Τ. Γκώνιας: «Του κόουτς του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες, γιατί θέλουν πάνω απ’ όλα να μάθουν, να γίνονται καλύτεροι και να εξελίσσονται. Είναι καλό γιατί υπάρχει και ανταγωνισμός, είμαστε πάνω-κάτω όλοι στην ίδια ηλικία και αυτό που κάνουμε είναι να προπονούμαστε κάθε μέρα και να γινόμαστε καλύτεροι ανεξάρτητα αν αυτό θα φέρνει τις νίκες, ή τις ήττες. Εμείς θα κάνουμε το ίδιο πράγμα συνέχεια και αυτό είναι που μας ευχαριστεί».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook