Σειρά συναντήσεων στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα λάβουν χώρα το ερχόμενο τριήμερο, από το απόγευμα της Παρασκευής, 2 Σεπτεμβρίου, έως και την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του Υπεύθυνου Οργάνωσης της Περιφερείας Κρήτης του κινήματος, κ. Χ. Μανιάτη.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής, 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00, ο κ. Χ. Μανιάτης θα βρεθεί στη Σητεία σε συνάντηση με τοπικά στελέχη της ΔΗ.ΣΥ., ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας και ώρα 21.00 θα συναντηθεί με την Ομάδα Πρωτοβουλίας της ΔΗ.ΣΥ. στον Άγιο Νικόλαο.

Το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 θα παραβρεθεί σε συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής της ΔΗ.ΣΥ. Ηρακλείου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Ηράκλειο. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, και ώρα 19.00 θα λάβει μέρος στη συνεδρίαση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Ρεθύμνου στα γραφεία του κινήματος στην πόλη του Ρεθύμνου.

Την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου, και ώρα 12.00 θα βρεθεί με στελέχη της ΔΗ.ΣΥ. στα Χανιά.

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα, Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου, ο Βουλευτής Ηρακλείου και Υπεύθυνος Οργανωτικού της ΔΗ.ΣΥ., Λευτέρης Αυγενάκης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Οροπέδιο Λασιθίου, ενώ στις 11.00 θα συναντηθεί με φίλους και τοπικά στελέχη της ΔΗ.ΣΥ. στο Τζερμιάδo.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook