Ένα παίκτη που θα κάνει την διαφορά στην επίθεση έψαχνε σε όλη την Ευρώπη ο Νίκος Μαχλάς και φαίνεται ότι τον βρήκε στο πρόσωπο του διεθνή σέντερ φορ της Μπουργκίνα Φάσο Χαμπίμπ Μπαμόγκο που είναι μια ανάσα από τον ΟΦΗ. 
Με τον πρώην παίκτη της Γαλλικής Νίς φαίνεται να υπάρχει προφορική συμφωνία και μέσα στο Σαββατοκύριακο αν όλα πάνε καλά αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην κρητική ομάδα. 
Ο Μπαμόγκο με ύψος 1,76 είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και έχει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό τόσο σε ομάδες της Γαλλίας όσο και στην Ισπανία όπου έχει παίξει για μια χρονιά στην Θέλτα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. 
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς 8/5/1982) ξεκίνησε την καριέρα του από το Γαλλικό πρωτάθλημα και την Μονμπελιέ στην οποία αγωνίστηκε από το 2001 μέχρι και το 2004 έχοντας 111 συμμετοχές και 24 τέρματα. Στη συνέχεια έκανε την μεγάλη μεταγραφή για την Μαρσεϊγ στην οποία επίσης αγωνίστηκε για 3 χρόνια μετρώντας συνολικά 45 συμμετοχές και 8 τέρματα. Την σεζόν 2005-2006 η Μαρσεϊγ δάνεισε τον Μπαμόγκο στη Νάντ με την οποία είχε 31 συμμετοχές και 4 τέρματα στο Σαμπιονά.Την επόμενη χρονιά ο Μπαμόγκο επέστρεψε στη Μαρσέϊγ στην οποία έπαιξε για ένα εξάμηνο έχοντας 15 συμμετοχές και 3 τέρματα ενώ το επόμενο εξάμηνο αγωνίστηκε και πάλι δανεικός από την Μαρσεϊγ στη Θέλτα μετρώντας 15 συμμετοχές και 2 τέρματα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. 
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Μπαμόγκο έβγαλε άξια το ψωμί του στο Σαμπιονά στη Νίς μετρώντας με την γαλλική ομάδα 93 συμμετοχές και 10 τέρματα. 
Ο Μπαμόγκο αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης αλλά ο 29φορές διεθνής (8 τέρματα) με την Εθνική της Μπουργκίνα Φάσο μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook