Στο επίσημο σαϊτ του ΟΦΗ μίλησε ο Βασίλης Ρόβας και αναφέρθηκε τόσο στην περσινή άτυχη χρονιά για τον ίδιο με τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε, αλλά και στην διαδικασία των πλέϊ οφ και στους στόχους που έχει θέσει τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του για τη φετινή χρονιά.

Ο 27χρονος μέσος έθεσε ψηλά τον πήχη για τη φετινή χρονιά τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ΟΦΗ λέγοντας : «Όλοι ευχόμαστε σε κάθε αγώνα στην έδρα μας να έχουμε μια παρόμοια γιορτή και στο τέλος μαζί με τον κόσμο να γιορτάσουμε την επιστροφή του ΟΦΗ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όταν ανήκεις σε μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ δεν μπορείς να έχεις διαφορετικό στόχο. Στον ΟΦΗ έχω έρθει με μεγάλες φιλοδοξίες και θέλω να φθάσω και στην εθνική Ελλάδας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Ρόβα στο «www.ofi.gr» :

Για τον σοβαρό τραυματισμό που πέρασε κατά την διάρκεια της περσινής περιόδου:

«Σίγουρα ήταν μεγάλη η ατυχία που είχα.Είχα έρθει σε μια μεγάλη ομάδα με πολλές φιλοδοξίες και ξαφνικά χωρίς κανένα λόγο είχα υποστεί ένα σοβαρό τραυματισμό. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Δεν έρχονται πολλές φορές τα πράγματα όπως τα σχεδιάζεις. Πάρα το πρόβλημα που μου παρουσιάσθηκε, δούλεψα πάρα πολύ γιατί έπρεπε να επιστρέψω στο επίπεδο που είναι οι συμπαίκτες μου και απαιτούν οι μεγάλες υποχρεώσεις του ΟΦΗ. Όταν περνάς ένα σοβαρό τραυματισμό ο μόνος που σε καταλαβαίνει είναι ο εαυτός σου και οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου. Αν και ήμουνα αρκετό χρονικό διάστημα στην ομάδα χωρίς συμμετοχές, ο κόσμος, η διοίκηση, ο προπονητής, το τεχνικό τημ, οι συμπαίκτες μου, μου έδειξαν απίστευτη αγάπη και συμπαράσταση βοηθώντας με να επιστρέψω δυνατός στον ΟΦΗ και μαζί με την ομάδα μου στη μεγάλη κατηγορία. Είναι πάρα πολύ σπουδαίο για μένα να αποτελώ ένα κομμάτι της ομάδας του ΟΦΗ που έχει γράψει με χρυσά γράμματα την ιστορία της και συγχρόνως αποτελεί μέρος της ιστορίας του αθλητισμού της χώρας μας. Παρά τα πολλά προβλήματα ο ΟΦΗ είναι στη θέση που ανήκει. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τέτοιους συμπαίκτες. Δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοια ποιότητα ανθρώπων στη δύσκολη δουλειά που κάνουμε. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόεδρο κ. Νίκο Μαχλά, στο κ. Γιάννη Κουράκη, στο προπονητή κ. Αναστόπουλο, για την υπομονή και την κατανόηση που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Να ξέρουν ότι σε κάθε αγώνα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα μας να υλοποιεί το στόχο που έχει. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο του ΟΦΗ. Από τη πρώτη στιγμή του σοβαρού τραυματισμού μου είναι κοντά μου μέσω internet και όχι μόνο. Ο κόσμος της ομάδας μου, με βοήθησε τα μέγιστα να δείξω μέσα στους αγωνιστικούς χώρους τις ικανότητες που έχω. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και μου δείχνουν είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη».

Για τους αγώνες στη διαδικασία των πλέϊ οφ και την προσπάθεια που έγινε για την επάνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα :

«Αυτό που ζήσαμε στους αγώνες play – offs και στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο είναι κάτι το μοναδικό και απολαυστικό. Ιδιαίτερα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο εκεί που μας ήλθε η ιδέα ότι θα χάσουμε τον ματς, ο κόσμος τα άλλαξε όλα. Είχε γίνει ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας».

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τους στόχους τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας :

\”Όλοι ευχόμαστε σε κάθε αγώνα στην έδρα μας να έχουμε μια παρόμοια γιορτή και στο τέλος μαζί με τον κόσμο να γιορτάσουμε την επιστροφή του ΟΦΗ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όταν ανήκεις σε μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ δεν μπορείς να έχεις διαφορετικό στόχο. Στον ΟΦΗ έχω έρθει με μεγάλες φιλοδοξίες και θέλω να φθάσω και στην εθνική Ελλάδας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook