Ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, μετά την επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση, τον Ιανουάριο 2018 στο ΚΑΜ,  της ψηφιακής εφαρμογής «Μαγικό Κουτί», διοργανώνουν προβολές για τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  στο Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης» από την Τετάρτη 28 έως την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

«Μαγικό κουτί : Ο Βασιλιάς των ονείρων».

Πρόκειται για οπτικοποιημένη αφήγηση του παραμυθιού της Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη   «Ο Βασιλιάς των Ονείρων», σε εικονογράφηση Λιάνας Δενεζάκη.

Σκηνοθεσία, Αφήγηση, Μουσική επιμέλεια, Graphics Animation, Video Editing : Λεωνίδας Μανωλικάκης Παραγωγή : ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ 2017©

Στον κόσμο του φανταστικού, όλα τα απίθανα είναι πιθανά. Με τη δύναμη της φαντασίας μπορούμε να μετατρέψουμε τον κόσμο γύρω μας σε μια μαγική εμπειρία, όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά και για τους μεγαλύτερους. Ένα κουτί, ένα μεγάλο κουτί, μεταμορφώνεται στο παραμύθι που η φαντασία μάς προσφέρει. Ένας αλλιώτικος κόσμος μέσα από τα μάτια ενός παιδιού.

Το έργο είναι κατάλληλο για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού όλων των τάξεων.

Στοιχεία Προβολής :
Ημερομηνίες : 28 – 30 Μαρτίου 2018
Χώρος : Θέατρο «Δημήτρης Βλησίδης»
Ώρες προβολής για σχολεία : 09.00, 10.30, 12.00
Ώρες προβολής για το κοινό : 19.00 και 20.00
Διάρκεια : 43’
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όσα σχολεία επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ψηφιακή παράσταση, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον κ. Λεωνίδα Μανωλικάκη στο τηλέφωνο 2821034200, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook