Με δύο φιλικά μέσα στο σαββατοκύριακό συνεχίζεται το «χτίσιμο» του Α.Ο. Χανιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η αρχή θα γίνει το Σάββατο στη Γέργερη με το δυνατό τεστ απέναντι στον Ρούβα.

Η… ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στα Περιβόλια και στην ουσία αυτές οι αναμετρήσεις παίρνουν την… σκυτάλη από τα παιχνίδια Ρούβας-Πλατανιάς.

Το δεύτερο φιλικό του ΑΟΧ είναι στην έδρα που θα χρησιμοποιεί φέτος με αντίπαλο τον, πρωταθλητή των μεταγραφών στο τοπικό, Κισαμικό την Κυριακή (4/9) το απόγευμα. Οι φίλαθλοι των «μπλε» πέρα από την ομάδα τους θα έχουν την ευκαιρία να δουν και κάποιους ποδοσφαιριστές, που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στον Α.Ο. Χανιά και μάλιστα κάποιοι από αυτούς φορούσαν και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Οι Μπουρμπάκης, Βασαδάκης, Περράκης, Κουλάκης και Παπακαστρήσιος είναι οι… πρώην που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον ΑΟΧ στο φιλικό αυτό.

Ο Πορτογάλος επιθετικός Φάμπιο αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στα παιχνίδια αυτά για να σχηματίσει καλύτερη γνώμη για αυτόν ο προπονητής Γιάννης Πετράκης.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook