Μετά από τρεις εβδομάδες ταυτοποιήθηκε η σορός του 21χρονου που είχε χάσει τη ζωή του ενώ έκανε ορειβασία στον Ψηλορείτη

Στην ταυτότητα του 21χρονου νεαρού από τη Γερμανία που έχασε τη ζωή του στις αρχές Μαρτίου ενώ έκανε ορειβασία στον Ψηλορείτη, προχώρησαν οι αρχές και ενώ ο άτυχος νέος παρέμενε στα αζήτητα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Η ταυτότητα του άτυχου νεαρού αποκαλύφθηκε, όπως δημοσιεύει το goodnet.gr, δεκαπέντε ημέρες μετά τον θάνατό του, όταν πυροσβέστης βρήκε το ορειβατικό σακίδιο το οποίο στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως ήταν του νεαρού, σε υψόμετρο 1.900 μέτρων στον Ψηλορείτη.

Πρόκειται για τον 21 ετών Φρανς, ο οποίος υπενθυμίζεται πως βρέθηκε στις αρχές Μαρτίου από κτηνοτρόφο, τραυματισμένος στο Αμάρι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου και κατέληξε λόγω εσωτερικής αιμορραγίας.

Οι αρχές ενημέρωσαν την Γερμανική Πρεσβεία  ενώ η σορός του νεαρού παραμένει στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τη “ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ” οι γονείς του άτυχου νέου από τη Γερμανία, ήρθαν σε επικοινωνία με την αστυνομία και τις προξενικές αρχές της Γερμανίας στην Κρήτη και ξεκινά η διαδικασία επαναπατρισμού της σορού του 21 ετών νεαρού μέσω ασφαλιστικής εταιρείας, ενώ οι ίδιοι δε θα μεταβούν στην Κρήτη, παρά θα κινηθεί και έτερη διαδικασία για να παραλάβουν και το σακίδιο του γιου τους με τα υπάρχοντά του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook