Η προσπάθεια του 18χρονου αναβάτη να κάνει σούζα είχε άσχημη κατάληξη

Ένα τρομακτικό ατύχημα με θύμα έναν 18χρονο συνέβη κατά τη διάρκεια ομαδικής βόλτας μοτοσικλετιστών στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 18χρονος Μπρετ Σιούελ γκαζώνει τη μοτοσικλέτα του προκειμένου να κάνει σούζα αλλά δεν υπολογίζει ότι μπροστά του εκείνη την ώρα βρίσκεται μια «γουρούνα».

Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει μια σφοδρότατη σύγκρουση με τη μοτοσικλέτα του Σιούελ να εκτοξεύεται τρία μέτρα ψηλά στον αέρα και τον ίδιο να καταλήγει ακίνητος στο οδόστρωμα. 
Ευτυχώς για τον ίδιο παρά τη σφοδρή σύγκρουση της Suzuki GSX-R 750 στην οποία επέβαινε με την τετράτροχη «γουρούνα», τα τραύματα που υπέστη δεν ήταν επικίνδυνα για τη ζωή του.

Όπως προέκυψε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ο Σιούελ υπέστη κατάγματα στα πόδια και τους αστραγάλους και μια θλάση στον αυχένα.

Ο μοτοσικλετιστής που κατέγραψε την τρομακτική σύγκρουση χαρακτήρισε τη στιγμή «σοκαριστική» προσθέτωντας ότι «αν θέλεις να κάνεις σούζες σε τέτοιου είδους βόλτες το κάνεις μόνο αν είσαι στην κεφαλή της ομάδας και όχι στην ουρά».

Ο ίδιος ο Σιούελ σε ανάρτησή του στο Instagram παραδέχθηκε ότι ήταν εξαιρετικά τυχερός που είναι ζωντανός.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook