Στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή της Σχολής Μάκη Βασιλάκη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαρτίου η απονομή των διπλωμάτων της 65ης Σχολής Ανοικτής Θάλασσας.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του ΙΟΧ Αναστάσιος Νικολάου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η επίσημη ενημέρωση του ΙΟΧ αναφέρει τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε η απονομή των διπλωμάτων της 65ης Σχολής Ανοικτής Θάλασσας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΙΟΧ στο Νεώριο Μόρο σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή της σχολής Μάκη Βασιλάκη. Παρόντες στην εκδήλωση ο πρόεδρος του ΙΟΧ Αναστάσιος Νικολάου και μέλη του Δ.Σ. Ο εκπαιδευτής κ. Βασιλάκης έκανε μια σύντομη αναδρομή για το κύκλο μαθημάτων που πραγματοποιήθηκε εν συνεχεία ο Πρόεδρος του ΙΟΧ κ. Αναστάσιος Νικολάου καλωσόρισε τους απόφοιτους και τους παρότρυνε να συνεχίσουν την ιστιοπλοϊκή δραστηριότητά τους και έδωσε την έναρξη για ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα είτε στα τμήματα της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας  που διατηρεί ο ΙΟΧ είτε ως πληρώματα των ναυταθλητικών σκαφών.

Οι απόφοιτοι της Σχολής 65ης ΣΙΑΘ είναι:

Κογχυλάκης Γεώργιος, Μετίνογλου Λυδία, Λουπάκης Γεώργιος, Μορφάκλη Χριστίνα, Γιαπράκης Παναγιώτης, Τσατσαρούνος Στυλιανός, Ζαφειρίου Δημήτρης, Στεφανάκης Δημήτριος και Διαλυνάκη Βασιλεία

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook