Το γκολ με το οποίο πήρε προβάδισμα ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Πετράκης.

Η τοποθέτηση του 30χρονου προπονητή της χανιώτικης ομάδας ήταν η εξής: «Πριν μιλήσω για την εικόνα του παιχνιδιού, επειδή είμαστε άνθρωποι και μπορούμε να καταλάβουμε, σίγουρα αυτά που ακούγονται για τον Πανσερραϊκό είναι στενάχωρα και εμείς προσπαθούμε με κάποιο τρόπο να συμμεριστούμε, όσο είναι δυνατόν, τις δυσκολίες που έχει η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία είναι πολύ ιστορική και πραγματικά θέλουμε όλοι να βρίσκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εκπροσωπώντας έναν μεγάλο Νομό και μία μεγάλη πόλη.

Από εκεί και πέρα γνωρίζαμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι ότι η ομάδα των Σερρών δεν είχε κάτι να χάσει, στην ουσία έπαιζε με κάποιο τρόπο με την πλάτη στον τοίχο και ήμασταν σίγουροι ότι θα παρουσιαστούν πάρα πολύ καλά, ειδικότερα στην εκκίνηση του παιχνιδιού. Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, ειδικότερα στα πρώτα λεπτά και στο πρώτο ημίχρονο, μπορώ να το χαρακτηρίσω ισορροπημένο, διότι κι εμείς καταφέραμε να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά απειληθήκαμε κιόλας. Ήταν κάποια στοιχεία που δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε σωστά με βάση αυτό που έπαιζε ο αντίπαλος και κάποιες αλλαγές παιχνιδιού, που μας δημιούργησαν κάποια θέματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μόλις προηγηθήκαμε τα πράγματα έγιναν πιο απλά για εμάς και η εικόνα μας από εκεί και μετά ήταν πάρα πολύ καλή. Σίγουρα αυτό επηρεάζει και η στάση του αντιπάλου, που μετά το γκολ ήταν σαν να έμειναν από δυνάμεις τα παιδιά και ενισχύθηκε πάρα πολύ η δική μας εικόνα. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι αξίζουν να βρίσκονται εκεί που βρίσκεται η ομάδα. Οι ίδιοι το έχουν πετύχει μέσα από τη σκληρή δουλειά και την ομαδικότητα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να κάνουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε και να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και στην πρώτη πεντάδα».

Για το αν θεωρεί ότι είναι καταδικαστικό αποτέλεσμα για τον Πανσερραϊκό: «Μιλώντας αγωνιστικά και χωρίς να λάβουμε υπόψιν μας οτιδήποτε άλλο που μπορεί να συμβαίνει, η ομάδα με βάση τους παίκτες που έχει και αυτό που παίζει μπορεί πολύ εύκολα να διεκδικήσει την παραμονή της».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook