Τα θύματα εντοπίστηκαν με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο κρεβάτι τους

Νεκρό στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού τους εντοπίστηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ζευγάρι Ελληνοκυπρίων στον Στρόβολο, μέσα σε λίμνη αίματος. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 60 ετών, καθηγητή ιδιωτικού σχολείου και τη γυναίκα του ηλικίας 59 ετών, υπάλληλος τράπεζας

Σύμφωνα με όσα γράφει η «Καθημερινή Κύπρου», η αστυνομία δεν εντόπισε σημάδια παραβίασης του σπιτιού μετά τη δολοφονία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εντός του σπιτιού βρισκόταν και ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους γείτονες για το περιστατικό. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι στον Στρόβολο στην οδό Ζαλόγγου, και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι.

Τα θύματα εντοπίστηκαν με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο κρεβάτι τους.

Η αστυνομία αξιολογεί τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους με όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το sigmalive.com, η αρχική μαρτυρία αναφερόταν σε δύο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία και είπαν στον ανήλικο γιο του ζεύγους, ο οποίος επίσης βρισκόταν στην οικία, ότι δεν θα τού κάνουν κακό.

Ακολούθως, ο γιος του ζεύγους βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Ωστόσο, από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία. Το ζεύγος φαίνεται να φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι: «Η Αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στη 01:45 τα ξημερώματα ότι υπήρχαν δύο τραυματίες στην οδό Ζαλόγγου στη Λευκωσία». Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε, επίσης, ότι: «Η Αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνάται αυτή η σοβαρή υπόθεση».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας πρόσθεσε: «Στη βάση κάποιων πληροφοριών εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως θα προχωρήσουν οι ανακριτές, ώστε να γίνουν όλες οι εξετάσεις και οι ενέργειες για την αξιολόγηση και των τεκμηρίων».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook